Synkronisere data på flere enheter

Du kan endre data på én av enhetene dine (for eksempel ved å legge til en konto i Kaspersky Password Manager på den bærbar datamaskinen din) og deretter bruke de oppdaterte dataene på alle de andre enhetene, forutsatt at de bruker Kaspersky Password Manager og er koblet til samme My Kaspersky-konto.

Når du legger til data i hvelvet fra en enhet, sender programmet automatisk disse dataene til skylageret. Deretter sendes dataene til de andre enhetene som bruker Kaspersky Password Manager og er tilkoblet My Kaspersky med samme My Kaspersky-konto.

Når du starter Kaspersky Password Manager, synkroniseres dataene automatisk med de andre enhetene som er tilknyttet samme My Kaspersky-konto.

Hvis dataene dine er oppdaterte og konsekvente på alle enhetene, blir det også enklere å gjenopprette data når du skal skifte ut en enhet eller hvis du mister den.

Synkronisere datahvelvet på enheten din med andre enheter

Se også

Koble til My Kaspersky